onsdag 11. april 2012

Ønsk deg noe




Ønsker er hyggelige og utviklende. Finn en bok du liker; lag den til din egen ønskebok. Du kan lime, klippe, bruk alt du har av kreativitet. Du kan selv bestemme hvor ofte du vil ønske, ønsk når du selv vil og ønsk det du vil. En gang i uken, hver dag....

Du ønsker det du vil og lager dine "bilder" og uttrykker deg slik som du føler... Ønskene behøver ikke være store, og det handler ikke om ting.......... Det kan være en følelse, en utfordring, hvordan løse ett problem.
Jeg fant en bok (den du ser på bildet), og har tenkt å finne min måte å ønske på. Har tidligere skrevet ønskene på lapper og lagt de i en flott eske(og tro det eller ei mange ønsker har gått i oppfyllelse) ! Der finnes blogger som driver med dette i stor skala, der kan man hente inspirasjon, videre kan man arbeide i det små med egne ønsker. Ønsker kan deles, eller holdes hemmelige.
Sett i gang og ønsk, la kreativiteten strømme.

2 kommentarer:

  1. Thanks for coming by my blog ~ your country is beautiful ~ and photo is lovely ~ thanks, namaste, ^_^

    SvarSlett
    Svar
    1. Thanks for visiting my blog, sorry for the language, only in Norwegian but I will think about translating it, but for now it must be like this. I will follow yr blogg....Have a wonderful day.

      Slett